Malatya'da Kırmızı Et Baskını.. Fırsatçılara Göz Açtırılmıyor!

Malatya'da son zamanlarda kırmızı et fiyatlarında yaşanan ani ve dengesiz artışlar ve stokçuluk iddiaları üzerine, Malatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından denetimler gerçekleştirildi. Denetimlere Ticaret İl Müdürlüğü ve Malatya İl Emniyet KOM Şube Müdürlüğü ekipleri de eşlik etti.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da kırmızı et fiyatlarında artış yaşanıyor. Malatya İl Müdürlüğü, bayram öncesi kırmızı ette fırsatçılık yapılmaması için denetimlerini arttırmaya başladı.Malatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Malatya'da son zamanlarda kırmızı et fiyatlarında yaşanan arz-talep dengesizliği ve stokçuluk iddiaları üzerine denetimler gerçekleştirildiği bildirildi.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü ve Malatya İl Emniyet KOM Şube Müdürlüğü ekipleri kasap ve marketlerde anlık kontroller yaptı.

Özel Haber
Yorumlar 4
Hakan 07 Nisan 2024 04:08

Yav adam gibi işinizi yapın esenlik çarsi market migros gibi marketlere mühür vurunsana ramazan gireli iki kez zam yaptılar hepinizin Allah belasını vere tabi her marketin bir milletvekili ortağı var denetlemeci iler gidiyor geri geliyor olumsuz bir durum yok diye yaziyolar tamam allahsizlar

Birbilen 06 Nisan 2024 21:33

Üreticiye destek verirseniz et ucuzlar

Vatandaş 06 Nisan 2024 13:49

Gebe hayvanlara ben bakamıyorum diyen üreticiyi desteklemeyip kesilmesine göz yumanlar suçlu gelecekteki hayvan varlığımızı katlettik.

Mlx 05 Nisan 2024 22:20

Herşeyin fiyatı düşüyor bir tek etin fiyatı artıyor öylemi. Geçen sigaraya zam geldi,gidin bakın hele kim stokluyor,akaryakıta sürekli zam geliyor. Stokçulardan dolayı mı... Komedi gibi. Ülkede tarım can çekişiyor, hayvancılık bitiyor. Üretim yok.olayın özü bu. Yanlış politikalar..

Bakmadan Geçme