Malatya'da kırılmayan 50 km'lik bir alan var

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen deprem sonrası açıklama yaptı. Bektaş, 'iki deprem kırığı arasında kalan halen kırılmayan 50 km lik bir alan var' dedi.

Özel Haber
Yorumlar 4
Adem 18 Nisan 2024 15:46

Bir vatandaş bey ben bilmişlik yapıp ahkam kesmiyorum.hocaların aşırı çelişki dolu beyanları ortada.siz biliyorsanız siz bizi yönlendirin.hangi hocanın dediği doğru.hangi hocanın çalışması daha bilimsel.siz karar verebilirseniz biz ona inanalım.oysaki bilim doğru olanı bilenler tarafında ortaya çıkarma yolu değil mi.hangi hocanın dediği daha bilimsel.siz karar verin.

Bir Vatandaş 18 Nisan 2024 14:02

Hadi ya, öyle mi olmuş Adem Bey. Konuyu iyi biliyorsunuz belli ki, anlatın da aydınlanalım. Konuşturun uzmanlığınızı herkes görsün. Alanında uzman kişileri laflarınızla yerin dibine sokmaktan bıkmadınız. Siz yine de dua edin modern çağda yaşıyorsunuz, olan bitenler ile ilgili bilimsel dayanağı olan açıklamalar okuyorsunuz ve beğenmiyorsunuz. Elbette bunu beğenmeme özgürlüğünüz var. Birkaç yüzyıl önce yaşasaydınız peki? Allah'ın işi deyip geçecektiniz.

Adem 17 Nisan 2024 15:55

Kırılmayan arada kalan fay haberi.peki Elazığ depremi sonrası enerji transferi nasıl 6 Şubat depremelerine sebep oluyor.hocaların hepsi birbiriyle çelişki içerisinde.50 km kırılmayan fay ötesine enerji transferi hava yoluyla mı olmuş.nedir bu kadar bilgi kirliliği.bir hocanın dediğini öteki hoca yalanlıyor.sivrice Pütürge Tekederesi arası 60km civarı.Teke deresi ve sürgü barajı arası 40-50 km kadar.peki kırılmayan fay varsa Elazığ depremin de neresi kırıldı.6 Şubat'ta Erkenek Sürgü hele Kurucu ova nasıl yerle bir oldu.daha kırılmayan alan varsa Sincik ve Çelikhan da kırsal köylerde o kadar can kaybı yaşandı.maalesef hocaların kendileri birbirini yalanlıyor.

Mehmet FUAT 17 Nisan 2024 12:12

Benim binam Fahrikayahanda Hilal park karşısında Hilal Apartmanı 3 Sefer Ağır Hasar raporu almış bir bina Rüşvetle, Hakimle, Orta Hasara dönmüş Başvuracağımız mercii. Göz Göre Hakim Bey Apartmanı yapılıyor, Devlet ortada yok.

Bakmadan Geçme