Malatya'da 7'den 70'e Herkesin İlgi Odağı..!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Beylerderesi Şehir Parkı'nın modern mimarisi ve huzurlu ortamıyla Malatya'nın sosyal ve kültürel hayatına değer kattığını belirtti. Yenileme çalışmalarıyla park, 7'den 70'e tüm vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Malatya'da 7'den 70'e Herkesin İlgi Odağı..!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya’nın en önemli yaşam merkezlerinden biri olan Beylerderesi Şehir Parkı’ndaki düzenleme ve yenileme çalışmalarını inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür ve Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Kamış ile birlikte sahada incelemelerde bulunan Başkan Geçit, devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı ve çalışanlara kolaylıklar diledi.

Malatya'da 7'den 70'e Herkesin İlgi Odağı..!

Beylerderesi’nde 1 milyon 350 bin metrekarelik alanda hizmet veren Beylerderesi Şehir Parkı, modern mimarisi, konforlu ve huzurlu ortamıyla Malatya’nın sosyal ve kültürel hayatına farklı değerler katıyor. Başkan Geçit, "Beylerderesi, Malatya için çok özel bir yerdir. Bu bölgenin güzel bir eserle alternatif sosyal ve gezinti alanlarımız içerisine katılması, şehrimizin turizm ve ekonomik hayatının gelişmesine ciddi katkılar sunmaktadır. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği parkımız, iç ve dış tasarımı, aydınlatmaları ve yaşanabilir alanlarıyla huzur ve sakinlik veren bir ortama sahiptir" dedi.

Malatya'da 7'den 70'e Herkesin İlgi Odağı..!

Parkın içerisinde yer alan sosyal ve spor tesisleri, gezinti alanları, seyir terası ve mesire alanları, şehrin sosyal ve kültürel hayatına değer katan unsurlar arasında öne çıkıyor. Millet Bahçesi, Savunma Sanayi ve Savaş Makinaları Açık Hava Müzesi, spor sahaları ve çocuk oyun alanları gibi çeşitli bölümlere sahip olan park, her yönüyle Malatya’ya çok yakışıyor.

Malatya'da 7'den 70'e Herkesin İlgi Odağı..!

Geçit, "Yeşilyurt’un yeşil ve doğal kimliğine katkı sunacak çalışmalara her zaman öncelik tanıyacağız. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, bu parkın sade, temiz ve huzur veren ortamını korumak için yeşil alanlar başta olmak üzere düzenleme ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Parklarımızla, yeşil alanlarımızla hemşehrilerimizin hayatlarına güzel dokunuşlarda bulunmaya ve onların hayat kalitesini artırmaya büyük bir gayretle devam edeceğiz" şeklinde konuştu.