Kayısı ilaçlamada feci kaza

Malatya'da kayısı bahçesinde ilaçlama yaptığı sırada elbisesini traktörün şaftına kaptıran sürücü feci şekilde hayatını kaybetti.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Topsöğüt Mahallesinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, Sağlık Caddesi üzerinde bulunan kayısı bahçesinde traktör ile ilaçlama yapan Nevzat Alışık elbisesini traktörün şaftına kaptırdı. Traktör ile tanker arasına sıkışan sürücüyü gören çevredekiler durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden ekipleri talihsiz sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Nevzat Alışık'ın cenazesi polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar 1
vay be arkadaş 07 Mart 2022 20:16

Allah rahmet eylesin,seneler önce bizim de başımıza geldi.böyle bir olay.bahceyi ilaçlama yapılırken başak 12 motorla.traktör sahibi motorun yanında geçip ayar vanasını yapıcağına üşenmiş uzanarak yapmak istemiş ve elbisesin kol kısmı yırtık oldu için şafta kaptırıyor ve elbise dolanıyor.traktörü kullanan Bekir amca bağırıyor acıyla .ilaçlamayı bıraktım koştum motoru istop ettirdim .bıçakla elbsesin sarılan kısmını kesdim.elinin bir kısmını kaldırmıştı terminatörü izlediniz mi o da biyonik elini kesip çıkardığında alt içaksam görünüyordu ya kemikleri görünüyordu.elbsemi çıkardım ilaçlı elbsieyi bıraktım.sonra en alttaki.tişörtü sardım doğru hastaneye gititk bayıltmadan elini dikdlier elindne tuttum acıdıkca elimi sık diyerek cesaret verdim .bayan doktor dikdi çok şükür felc olmadan eli sapa sağlam iyileşdi.tüm traktörcü abi dayı amca genç kim varsa sesleniyorum acele iş yapmayın üşenmeyin erinmeyin.bir şey ters gidiyorsa traktörü istop edip öyle bakın.acele giden ecele gider diyorum ve susuyorum.Malatya hey sizleri seviyorum .

Bakmadan Geçme