Elazığ, Malatya ve Kahramanmaraş pilot il seçildi! İlk kez bu illere ekilecek!

Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Aydıncık Köyü'nde 600 dekarlık alanda mera ıslah çalışması başlattı. Tarımsal ekosistemlerin iyileştirilmesi ve onarılması çerçevesinde Elazığ, Malatya ve Kahramanmaraş pilot il olarak seçildi. İlk kez 170 dekarlık mera alanlarına ekilecek.

Youtube Kanalı
Abone Ol
Yorumlar 3
Ahmet 04 Nisan 2024 23:18

El tutulur tek bir iş yok yapılan vede yapılmayacak niye bu iller çantada keklik ensesine vur ekmeğini elinden al hesabı millet işsizlikten evsizlikten kırılıyor habere gel çok zor hakikaten

Ahievran 04 Nisan 2024 01:21

Bizim topraklarımıza neden Amerkan topraklarına ait bitki dikiliyor ki? Hee toprağın özelliğine göre Allah zaten bitki yaratmış. Onları ıslah edip çoğaltmak yerine niye sürekli yabancıların otlarını çöplerini alıp dikiyoruz ve de övgüyle bahsediyoruz? Şimdi bu devlet görevlileri harika bir iş çıkardıklarını mı sanıyor? Toprağımızı otumuzu çopumuzü herşeyimizi elbirliğiyle tuketiyorsunuz. Yazıklar olsun.

Orhan 03 Nisan 2024 08:23

Geçmişte ABD Türkiye de zeytin ağaçlarını ve yangına dayanıklı ağaçları söküp yerine yangına dayanıksız çabuk yanan çam ağacı ekilmistir.

Bakmadan Geçme