YİMPAŞ'ı da satmışlar!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı toplantısının ilk oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda, yeni hizmete sunulan Malatya City (YİMPAŞ)'nin Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan döneminde, güncel değerinin yarısı olan 256 milyon 375 bin TL'ye satıldığı ortaya çıktı. Bu durum, toplantıda büyük tepkilere yol açtı.

YİMPAŞ'ı da satmışlar!

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bulunan YİMPAŞ Mağazalar Zinciri'nin 53. Şubesi olarak 22 Temmuz 2000 tarihinde Malatya’da açılan ve kısa bir süre faaliyetinin ardından kapatılarak atıl hale getirilen bina, Malatya City adıyla Malatyalıların hizmetine sunuldu.

YİMPAŞ'ı da sattılar!

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olduğu düşünülen Malatya City’nin Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan döneminde satıldığı açıklandı.

YİMPAŞ'ı da sattılar!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı toplantısının ilk oturumunda Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er tarafından açıklanan bilgiye göre, YİMPAŞ binası ve arsası, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından 27 milyon 589 bin 078,13 TL’ye alınıp 45 milyon 976 bin 523 TL’ye tadilatı yapıldıktan sonra 256 milyon 375 bin TL’ye MT Tekinalp Gayrimenkul İnşaat San. Tic. AŞ. ‘ye satıldığı açıklandı. Binanın ve arsanın bugünkü değerinin ise 420 milyon TL olduğu belirtildi.