Yavuz, Yazıhan'da deprem konutlarını ve yatırımları inceledi
Malatya Valisi Seddar Yavuz, Yazıhan ilçesini ziyaret ederek muhtarlar toplantısına katıldı, yürütülen kamu yatırımlarını yerinde inceledi. Ziyaret kapsamında deprem konutları, tarihi yapı restorasyonları ve şehit ile gazi aileleri de ziyaret edildi.

Ziyaret kapsamında, 2016 yılında Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit düşen Emniyet Amiri Gaffari Güneş’in ailesi ile Sürür Mahallesi’nde ikamet eden terör gazisi Basri Sarıoğlan da ziyaret edildi. Vali Yavuz, ailelerin hal ve hatırlarını sorarak, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
İlçedeki programını tamamlayan Vali Yavuz, kamu yatırımlarının hız kesmeden süreceğini ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.