'Şehri mazisine layık istikbale hazırlayacağız'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Taner Kılınç, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gürkan, 'Bu şehre hizmet etme noktasında el ele gönül gönüle vererek bu şehri mazisine layık istikbale hazırlayacağız' dedi.

'Şehri mazisine layık istikbale hazırlayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Taner Kılınç, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda, Malatya'da yapılan ve yapılacak olan hizmetler ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Gürkan, yaptığı konuşmada, Malatya'nın Türkiye'de en fazla yatırım yapan belediyelerinden biri olduğunu belirterek, "Malatya'nın yıllardır çözülmeyen birçok sorununu çözüme kavuşturduk. Kuzey ve Güney Kuşak Yolları, yeni bulvar ve caddeler, Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Kuru Kayısı Lisanslı Soğuk Hava Deposu, Buğday Pazarı, Fidancılar Sitesi, Orduzu Spor Kompleksi, Ekmek ve Yemek Fabrikası, Gençlik Kampı, 100. Yıl Parkı, Cumhuriyet Meydanı gibi daha birçok eseri Malatya'ya kazandırdık" dedi.

Gürkan, 6 Şubat depremlerinden sonra Malatya'nın en fazla yıkımın olduğu şehirlerden biri olduğunu belirterek, "Bu şehri hep birlikte ayağa kaldıracağız. Ama güçlü duracağız şehrin sahibi sizlersiniz siz sahip çıkacaksınız. Bizim hiçbir zaman yarın için hesabımız olmadı biz bu millet için, sizler için bu halk için bu şehir için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Hep birlikte gövdemizi taşın altına koyacağız" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de yaptığı konuşmada, Malatya'nın birlik beraberlik içerisinde ayağa kaldırılacağına vurgu yaparak, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan seçimden önce de seçimden sonra da iki şeyi hep vurguladı. Şu anda da hükümetimizin üzerinde ısrarla durduğu iki şey var. Deprem bölgeleri ve özellikle de hasar olan 4 ilimiz başta olmak üzere, deprem bölgesinde yaşayan insanlarımıza konut ve ticaret alanlarını yeniden yapma noktasında kaynak aktarımı ikincisi de enflasyonla mücadele. Bu noktada Malatya'mızı Büyükşehir Belediyemiz, diğer belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız ile birlikte hep beraber ayağa kaldırmak zorundayız" dedi.

'Şehri mazisine layık istikbale hazırlayacağız'
'Şehri mazisine layık istikbale hazırlayacağız'