Yeşilyurt'ta köy evlerinde sona yaklaşıldı

Yeşilyurt Belediyesi'nin desteğiyle yapımı devam eden Kuşdoğan Mahallesi'ndeki 30 Köy Evi'nin kaba inşaatları tamamlandı. İç ve dış imalatların ardından evler hak sahiplerine teslim edilecek.

Yeşilyurt'ta köy evlerinde sona yaklaşıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuşdoğan Mahallesi'nde yapımı devam eden Köy Evleri'nde sona yaklaşıldı. 2023'te meydana gelen depremlerde zarar gören vatandaşlar için inşa edilen evlerden ilk etapta 30'unun kaba inşaatları tamamlandı. İç ve dış imalatların ardından evler hak sahiplerine teslim edilecek.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kuşdoğan Mahallesi'nde şantiye alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çınar, "Kuşdoğan Mahallesi'ndeki Köy Evlerimiz, planlandığı gibi, hiçbir aksama olmadan ilerliyor. Buradaki ilk etapta yer alan 30 konutumuzun yapımında sona yaklaşıldı, kaba inşaatların büyük bir kısmı tamamlandı. Çatılar bitti, duvarlar yapıldı, iç tesisatların yapımı sürüyor. İç ve dış imalatların tamamlanmasından sonra yapılacak çevre düzenlemesi ve alan yenilenmesinden sonra buradaki evler hak sahiplerine teslim edilmeye başlanacak" dedi.

Kuşdoğan Mahalle Muhtarı İsmail Hırçıl ise, "Belediye Başkanımıza ziyaretleri ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Burada ilk etapta bulunan 30 konutumuzun kaba inşaatları bitmek üzere, çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. 2-3 ay içerisinde konutlarımızın tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Başkan Çınar, "Kuşdoğan mahallemizdeki ailelerimizi sağlam, güvenilir ve depreme dayanıklı konutlara taşıyarak bu bölgedeki konut sorununa kökten çözüm getirmiş olacağız. Vatandaşlarımızı sıcak ve güvenilir konutlara taşımak için bizlerde her türlü desteği veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt'ta köy evlerinde sona yaklaşıldı
Yeşilyurt'ta köy evlerinde sona yaklaşıldı