Şehit kabirleri çiçeklerle süslendi

Malatya Büyükşehir Belediyesinin Battalgazi ilçesinde bulunan Orduzu Katı Atık Entegre Tesisi'nde üretilen çiçekler, şehit aileleri ve belediye personelleri tarafından şehitlerin kabirlerine dikildi. 

Şehit kabirleri çiçeklerle süslendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Şehir Mezarlığı’nda Kurban Bayramı öncesi  bakım çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Battalgazi ilçesinde bulunan Orduzu Katı Atık Entegre Tesisi’nde üretilen çiçekler, şehit aileleri ve belediye personelleri tarafından şehitlerin kabirlerine dikildi. 

Şehit babası Sıddık Selçuk, şehit ailelerinin yanında olan Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ileterek, “Bir ilin güzelliğini görebilmek için o ilin şehitliğini gidip ziyaret etmek gerekir. Eğer şehitlik düzenli ve özenli ise o ilin belediye başkanı şehitliğe önem verdiği anlamına geliyor. Bugün de burada Büyükşehir Belediyesinin serada yetiştirmiş oluğu çiçekleri şehitlerimizin mezarlarına diktik. Belediyemize ince düşüncesinden dolayı çok çok teşekkür ederiz” dedi.

Şehit babası Ramazan Karaca ve Latif Çelik ise hizmetlerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.