Öğretmenlerin Eylül mesleki çalışma programı netleşti
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamındaki mesleki çalışmalarının iki aşamalı olarak çevrim içi ve yüz yüze tarihi açıkladı.
Haberin Özeti
- • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamındaki mesleki çalışmalarının iki aşamalı olarak çevrim içi ve yüz yüze tarihi açıkladı.
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumunda görev yapan öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılı hazırlık dönemi mesleki çalışma programı belli oldu.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eylül ayında gerçekleştirilecek programa ilişkin yaptığı açıklamada, eğitimlerin ilk haftasında çalışmaların çevrim içi olarak tamamlanacağını, ikinci haftasında ise yüz yüze uyum eğitimleri ve okul içi hazırlıkların yapılacağını bildirdi.
Yeni dönemin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni eden Bakan Tekin, "Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında gerçekleştireceğimiz mesleki çalışma programımızın ilk haftasındaki eğitimlerimizi çevrim içi olarak gerçekleştireceğiz. İkinci hafta çalışmalarımızı ise yüz yüze gerçekleştirerek tamamlayacağız. Mesleki çalışma programımızın eğitim ailemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan tüm öğretmenlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme