- Haberler
- Video Haber
- Malatyalı başkana bir bardak su vermediler
Malatyalı başkana bir bardak su vermediler
Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP'den ihraç edilen Malatya Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer'in genel merkezdeki ifade sürecine ilişkin detayları paylaştı. Yarkadaş, CHP Genel Merkezinde 3 buçuk saat ifade veren Göçer'e bir bardak su ve çay verilmediğini iddia etti.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) disiplin süreçleri ve ihraç kararları tartışılmaya devam ederken, gazeteci Barış Yarkadaş’tan gündemi sarsacak bir iddia geldi. TV100 ekranlarında konuşan Yarkadaş, geçtiğimiz aylarda partiden ihraç edilen Malatya Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer’in, Genel Merkez’de karşılaştığı muameleyi sert sözlerle eleştirdi.
Yunan askeri gelmiş gibi muamele edildi
Yarkadaş, “Kamuoyunda ilk kez söylüyorum, Malatya CHP Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer ‘Ben ifade vermeye geleceğim.’ dedi, 3 buçuk saat ifade verdi. Önüne ne bir bardak su ne bir bardak çay koydular. Sanki bir düşman, Yunan askeri gelmiş gibi muamele Abdulvahap Göçer’e. Böyle bir particilik olur mu? Suç işlemiş de olabilir. Yanlış da yapmış olabilir. Ama kardeşim en asgari nezaket kuralları gereği senin yanına biri geldiğinde bir bardak çay koyarsın, kahve, su ikram edersin. Bu düşman hukuku ile sen bu partiyi yönetemezsin. Bu düşman hukuku ile sen bu partiyi yönetemezsin” İfadelerini kullandı.
Bıktık bu CHP den de, haberlerinden de, kapatılsın da kurtulalım. Nerde bir huzursuzluk var, altından CHP çıkıyor.
Barış; cevheri senin dürüst dediğin Gürsel tekinin kızının harcamalarını yazmış. Gürsel’de parsel uzmanıymış imara işlerini gayet iyi becerdiğini yazıyor sen bu işin ucunda varmısın gurban
CHP zihniyeti hiç değişmiyor
Barış efendi; Kemal kılıçtaroğlu yandaşısın. Chp de vekil oldun ekmeğini yedin yediğin çanağa da etme dürüst ol ama değilsin yalakasın. Ha ben de chp li değilim.
Bakmadan Geçme