Malatya'nın 5 ilçesi karanlığa gömülecek. İlçe ilçe saat saat duyuruldu
Malatya'da bugün planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), çalışma programına göre 5 ilçede bazı mahalle ve sokaklarda belirli saatlerde elektrik verilemeyecek.
Haberin Özeti
- • Fırat EDAŞ, 14 Ekim 2026 Çarşamba günü Malatya'da planlı işletme ve bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintileri uygulayacak.
- • Bu kapsamda, Malatya'nın 5 ilçesindeki 34 mahallede sabah erken saatlerden itibaren akşama kadar elektrik verilemeyecek.
- • Battalgazi, Kale, Yeşilyurt, Akçadağ ve Doğanşehir ilçeleri, şebeke yenileme çalışmaları sebebiyle kesintilerden etkilenecek.
Malatya’da yaşayan milyonlarca kişiyi ilgilendiren elektrik kesintileriyle ilgili yeni duyuru geldi. Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 14 Ekim 2026 Çarşamba Günü Malatya'nın 34 mahallesinde işletme ve bakım çalışması yapılacak.
Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ) tarafından yapılan resmi duyuruya göre, 14 Ekim 2026 Çarşamba Günü işletme ve bakım çalışması yapılacağını belirtildi. FEDAŞ yetkililerinden alınan bilgilere göre, şebeke yenileme çalışmaları sebebiyle başlatılacak olan kesintilerin, sabahın erken saatlerinden itibaren başlaması ve akşam saatlerine kadar kontrollü bir şekilde sürmesi bekleniyor.
34 mahalle etkilenecek
Malatya’nın Battalgazi, Kale, Yeşilyurt, Akçadağ, Doğanşehir ilçelerinde 34 mahallede elektrik kesilecek.
İşte kesinti yapılacak mahalleler…
Bakmadan Geçme


