Malatya'da örnek hayırsever|Ömürlük birikimini Kur'an kursuna bağışladı
Battalgazi ilçesinde yaşayan Mehmet Malçok, bir ömür çalışıp alın teriyle edindiği dairesini Kur'an kursu hizmetlerinde kullanılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışladı.
Haberin Özeti
- • Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaşayan Mehmet Malçok, bir ömürlük birikimiyle edindiği dairesini Kur'an kursu hizmetleri için bağışladı.
- • Hayırsever Malçok, bu kıymetli mülkünü Türkiye Diyanet Vakfı'na devrederek örnek bir davranış sergiledi.
- • Battalgazi İlçe Müftüsü Dr. Hüseyin Vuruşkan, ziyareti sırasında Malçok'a teşekkür edip bağışın sadaka-i câriye olmasını diledi.
Malatya’nın Battalgazi ilçesinde takdir toplayan anlamlı bir hayra imza atıldı. Hayatı boyunca çalışıp biriktirdiği kazancıyla bir daire sahibi olan hayırsever Mehmet Malçok, bu mülkünü Kur’an kursu hizmetlerinde değerlendirilmesi amacıyla bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi.
Bu anlamlı bağış dolayısıyla, Battalgazi İlçe Müftüsü Dr. Hüseyin Vuruşkan ve Şube Müdürü Kadir Saylan tarafından Mehmet Malçok’a ziyaret gerçekleştirildi.
Ziyaret sırasında İlçe Müftüsü Dr. Hüseyin Vuruşkan, Kur’an kursu hizmetlerine sunduğu kıymetli katkıdan dolayı Mehmet Malçok’a teşekkür ederek yapılan bağışın kendisi için sadaka-i câriye olmasını temenni etti. Vuruşkan, bu hayırlı davranışın hem dünyada hem de ahirette güzelliklere vesile olması için dua etti.
Bakmadan Geçme