Malatya'dan şehit polisler için başsağlığı mesajı
Malatya İl Emniyet Müdür Vekili Hakan Doğan, Tekirdağ'da silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Erkan Tütüncüler ve Emrah Koç için başsağlığı mesajı yayımladı.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde silahlı kavga olayına müdahale etmek isteyen polis memurları Erkan Tütüncüler ve Emrah Koç şehit oldu.
Şehit haberi tüm ülkeyi yasa boğarken, yetkililerden başsağlığı mesajı gelmeye başladı.
Malatya İl Emniyet Müdür Vekili Hakan Doğan da şehit yakınlarına ve tüm ülkeye başsağlığı diledi. Doğan, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:
“Teşkilatımız mensuplarından Tekirdağ İli Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Erkan Tütüncüler ve Emrah Koç, 17.05.2026 tarihinde silahlı kavga olayına müdahale ettikleri esnada şüpheli şahsın ateşli silahla karşılık vermesi sonucu şehit olmuştur.
Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Şehitlerimizin makamı âli olsun.”
Bakmadan Geçme