Malatya'da kura karmaşası! Duyarsızlık tepki çekiyor...

6 Şubat depremlerinin ardından Malatya'da yapımı tamamlanan yaklaşık 6 bin 500 konutun kura çekimi yarın gerçekleştirilecek. Daha önce 1 Şubat'ta çekileceği açıklanan kuralar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla 17 Şubat'ta ertelenmişti. Milletvekili Babacan, kura çekiminin yapılacağını açıkladı. Ancak kura çekiminde yaşanan karmaşa, belirsizlik, bilgi kirliliği ve vatandaşa karşı duyarsızlık vatandaşların tepkisine neden oldu.

Malatya'da kura karmaşası! Duyarsızlık tepki çekiyor...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnşallah bir daha ertelenmez

Malatya'da kura karmaşası! Duyarsızlık tepki çekiyor...Malatya’da,6 Şubat depremleri sonrası yapımına başlanılan ve hazır olan yaklaşık 6 bin 500 konutu kura çekimi yarın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla yapılacaktı. Ancak bugün Malatya kamuoyu hareketli bir gün geçirdi. Kura çekimi katılacak olan Bakan Özhaseki, rahatsızlanınca kura çekimi ileri bir tarihe ertelendi. Ak Parti Malatya milletvekili Abdurrahman Babacan, daha önce iki kez ertelenen kura çekiminin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımıyla Kongre Kültür Merkezi’nde yapılacağını söyledi.

Duyarsızlık tepki çekti

Malatya'da kura karmaşası! Duyarsızlık tepki çekiyor...Deprem illerinin çoğunda ilk teslim edilecek konutların kura çekimi gerçekleştirilirken sadece Malatya’da kuraların çekilmemesi Malatya’nın sahipsizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Daha önce 1 Şubat’ta çekilmesi planlanan kura çekimi 17 Şubat’a ertelenmişti. Dün kura çekiminin yeniden ertelenmesi gündeme geldi. Sonrasında milletvekili Babacan kura çekiminin aynı saat ve yerde yapılacağını açıkladı. Ancak yaşanan karmaşa, belirsizlik, bilgi kirliliği ve vatandaşa karşı duyarsızlık tepki çekti.