Malatya'da İlk: Arslantepe İlham Verdi, Üniversiteliler Mutfakta Yarıştı
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kale MYO'nun ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen 'Arslantepe'nin Işığında Türk Mutfağı' adlı üniversiteler arası yemek yarışmasında, öğrenciler hem rekabet etti hem de Anadolu mutfağına hayat verdi.
Turgut Özal Üniversitesi Kale MYO Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Yaşar Can Ataş, yarışmanın ÜNİDES kapsamında Gastronomi Topluluğu iş birliğiyle hayata geçirildiğini belirtti. Ataş, “Yarışmamızda 7 ekip ve toplamda 18 bireysel yarışmacı mücadele etti. Katılımcı üniversitelerimiz arasında Bitlis Eren, Nevşehir Hacı Bektaş Veli, Fırat, İnönü ve Sivas Cumhuriyet Üniversiteleri yer alıyor” dedi.