• Haberler
  • Gündem
  • Malatya'da müdürlere telefon uyarısı: Sessize alıp uyuyamazsınız….

Malatya'da müdürlere telefon uyarısı: Sessize alıp uyuyamazsınız….

Malatya Valisi Seddar Yavuz, AFAD İl Müdürlüğü'nde düzenlenen İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı'nda kurum müdürlerine iletişim konusunda çağrıda bulundu. Kamu görevlilerinin sorumlulukları gereği her an ulaşılabilir olması gerektiğini belirten Yavuz, telefonların kapatılmaması ve sessize alınmaması talimatını verdi.

Haberin Özeti

  • • Malatya Valisi Seddar Yavuz, AFAD toplantısında kurum müdürlerine telefonlarını kapatmama ve sessize almama uyarısı yaparak sürekli ulaşılabilir olmalarını istedi.
  • • Vali Yavuz, afet yönetiminde zamanla yarışıldığını, bir dakikanın bile hayat kurtarabileceğini vurgulayarak tüm kamu görevlilerinin duyarlı olması gerektiğini belirtti.
  • • Kendi telefonunu sürekli açık tuttuğunu, günde 50-100 talep aldığını belirten Yavuz, müdürlerden de aynı özveriyi ve ulaşılabilirliği beklediğini vurguladı.
Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme