• Haberler
  • Ekonomi
  • Malatya'da 19 milyon TL değerindeki arsa satışa çıkarılıyor

Malatya'da 19 milyon TL değerindeki arsa satışa çıkarılıyor

Yeşilyurt Belediyesi Yakınca Mahallesinde bulunan mülkiyeti kendisine ait bir taşınmazın satışını 'Kapalı Teklif Usulü' ile gerçekleştirecek. İhale, 26 Mart 2026 Perşembe günü saat 10.00'da Belediye Encümen Salonunda yapılacak.

Yeşilyurt Belediyesi ilçe sınırları içerisinde bulunan Yakınca Mahallesindeki  arsanın satışını gerçekleştirecek. Mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait olan yaklaşık 1,3 dönüm büyüklüğünde arsanın satışı, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 37. Maddesi gereği ‘’Kapalı Teklif Usulü’’ ile gerçekleştirilecek.

Malatya'da 19 milyon TL değerindeki arsa satışa çıkarılıyor

Belgeler 26 Mart’a Kadar Teslim Edilecek

26.03.2026 Perşembe günü saat 10:00’da Belediye Encümen salonunda yapılacak olan ihalenin muhammen bedeli 19 milyon 350 bin TL’si olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyenler, şartnameyi 5.000 TL bedelle temin edebilir ve geçici teminat makbuzu, nüfus cüzdanı fotokopisi, ikamet belgesi gibi gerekli belgeleri 26 Mart 2026 Perşembe günü saat 09:59’a kadar Destek Hizmetleri Müdürlüğüne teslim etmek zorunda. Tüzel kişiler, ortak girişimler veya vekâleten katılım durumlarında ek belgeler de şart koşuluyor. Satış ve teminat ödemeleri, belediye vezneleri veya Ziraat Bankası hesapları üzerinden yapılacak.
 

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme