Kuaförlere renklendirme eğitimi

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası tarafından berber ve kuaförlere ücretsiz renklendirme eğitimi verildi. Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, Malatya'da bu tür eğitimleri devam ettirecek bir eğitim akademisi kurmak istediklerini belirterek, 'Hazırlıklarımızı tamamladık. Sadece yer ve toplantı salonumuz yok. Bu sorunu belediye başkanımızla görüşüp, halletmek ve eğitimlerimize bir an önce başlamak istiyoruz' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kuaförlere renklendirme eğitimi

Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında düzenlenen renklendirme eğitimine Malatyalı ve Malatya dışından kuaför ve berberler yoğun ilgi gösterdi.

Çalışmalarımız devam edecek

Eğitimlerle ilgili bilgiler veren Malatya Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, her yıl üyelere eğitimler verdiklerini kaydederek,  “Oda olarak ekibimiz ile birlikte iyi çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bugünde kuaförlerimizin talepleri doğrultusunda, renklendirme eğitimi düzenlendi. Yaklaşık 1-2 ay önce biz bu eğitimi vermiştik. Ama tekrar istedikleri için bugün sadece renklendirme eğitimi verilecek. Dolu dolu 5-6 saat boyunca üyelerimize yönelik bir eğitim sürecek. Bu eğitimlerin güzel geçeceğine inanıyoruz. İka tane bir birinden değerli eğitmenlerimiz burada. Bir tanesi beni gururlandırdı. Ben birazda milliyetçi olduğum, eğitmenimizin biride Malatyalı olduğu için gururlandık. Türkiye'nin her yerinde iyi eğitmenlerimiz var, neden Malatya'dan çıkmasın? Bunu daha önce de söylemiştik. Kuaför camiası için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz" diye konuştu. 

Eğitimlerimizi bize ait salonda vermek istiyoruz

Belediyelerden salon talebinde bulunan Toptaş, eğitim akademisini kurup, eğitimlerini kendilerine tahsis edilecek salonda yapmak istediklerini belirtti. Toptaş, "Kuaförlerimizin bir sıkıntısı var, bir toplantı salonumuz bulunmamaktadır. Bu konu ile alakalı daha önce büyükşehir belediye başkanımız ile bir görüşme sağladık. İnşallah ekibimle birlikte yeniden bir randevu talep edeceğiz ve tekrar bir görüşme sağlayacağız. Biz toplantı salonunun mülkiyetinin belediyenin olmasını ama kullanma hakkının bizim olmasını, içinin dizaynını da biz yapalım. Bu salonu bir eğitim akademisi olarak düşünebiliriz. Biz eğitimlerimizi bize ait salonda vermek istiyoruz. Çünkü bu salonları ayarlamak sıkıntılı oluyor. Malatya Büyükşehir belediye ve ilçe belediye başkanlarımız sağ olsunlar salon tahsis ediyorlar ama her daim salonların boş olmadığını görüyoruz. Bizi oda olarak bir akademi kurup, o akademi içerisinde güzel bir toplantı salonları yapıp, kuaför camiamıza her yıl en az 3-4 tane eğitim veriyoruz" şeklinde konuştu.

Malatya'da çok değerli kuaförler var

Kuaför camiası açısında Malatya'nın önemli derecede gelişmiş olduğunu ifade eden Eğitmen Emrah Erenler ise,  "Malatyalıyım ama doğma büyüme İstanbul'dayım. Buradaki kuaför arkadaşlarımızla bilgilerimizi paylaşmaya geldik. Şuan çalışmalarımızı yapıyoruz. Eğitimlerin artması, mesleki anlamda herkesin daha iyi gelişmesini sağlar.  Hayat paylaştıkça güzeldir. Benim alanım daha çok renklendirme üzerine. Gün geçtikçe yenilikler artıyor ve bunu birilerinin başlatması gerekiyor. Yeniliklerde de belirli trendler oluyor. Bu trendleri burada salonumuza gelen müşterilerimize bir şekilde sunmamız gerekiyor. Bu işin sonu yok ve çok değerli bir iş. Gördüğüm kadarıyla Malatya'da çok değerli kuaförler, salonlar var ve dekorasyonları çok güzel ve kaliteli" yorumunda bulundu.