Deprem Malatya'yı, Gürkan Büyükşehir'i yıkmış!

Malatya Büyükşehir Belediyesinin borcu açıklandı. 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı koltuğuna oturan Sami Er, 12 milyar 138 milyon 933 bin TL eski parayla ise (12 katrilyon 139 trilyon) bir borçla belediyeyi devraldı. 13 Mart tarihinde yapılan mart ayı Büyükşehir Belediye meclis toplantısında dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, belediyenin borcunu 8 milyar olarak açıklaması borcun yaklaşık 20 günde 4 milyar artması, eski yönetim için giderayak, 'Kimden Ne Kaçırdılar' sorusunu akıllara getirdi.  

Deprem Malatya'yı, Gürkan Büyükşehir'i yıkmış!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyükşehirde son dakika vurgunu

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına Sami Er, seçildi. Görevi devralmasının ardından Er, belediyenin borcunu 12 milyar, eski parayla (12 katrilyon) olarak açıkladı. 13 Mart tarihinde yapılan Büyükşehir Belediye mart ayı meclis toplantısında ise dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, belediyenin 8 milyar TL borcunun olduğunu açıklamıştı. Eski yönetimin kısa sürede 4 milyar gibi yüksek bir borç artışı yapması akıllarda soru işaretleri uyandırıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nde Borç Patlaması Deprem Malatya'yı Gürkan Büyükşehir'i yıkmış!

Giderayak kimden ne kaçırdılar!?

Yaklaşık 20 günde eski parayla 4 milyar artan borç, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin ne kadar kötü yönetildiğini gözler önüne sererken, Malatya kamuoyu bu paraların nerelere ve nasıl harcandığı nasıl kullanıldığını bir an önce açıklanmasını bekliyor.

Büyükşehir Belediyesi'nde Borç Patlaması Deprem Malatya'yı Gürkan Büyükşehir'i yıkmış!