Yeşilyurt, Yeşilyurt olmaktan çıktı..! Çöp yurt oldu..!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bulunan ve kent merkezine kadar uzanan sulama kanalı, bilinçsiz vatandaşlar tarafından atılan atıklar nedeniyle çöp yuvasına döndü. Belediyeden kanalı temizlemek için herhangi bir adım atılmaması ise çevrede bulunan vatandaşların tepkisine yol açtı.

Özel Haber
Yorumlar 2
herşey malatya için 27 Şubat 2024 14:48

Çok dogru bir haber olmakla birlikte,eksik haber .Yavuzselim mahallesi Beydağ'ı TOKİ konutlarının alt kısımda ,Yeşilyurt ve de Büyük şehir belediyesinin yetkili kurumlarına yapılan bütün müracaatlarımıza nazaran ilgisiz kalınıp buranın tam bir çöplüğe çevrilmesine göz yumulmuştur. Böylelikle bu arazinin degersizleştirilip bazı çevrelere verilmekmi isteniyor,yoksa Malatyayı yöneten yöneticilerimde haberdar etmediler mi bilinmiyor. Bu alana yakın olan site sakinleri olarak Sizden ricamız bu alanında resimlerini çekip tambir haber yapmanız. Yetkililerden ricamızsa seçimden önce bu alanın temizlenmesi ve çözüme ulaştırılması. Bu alana getirilen enkazlarında durdurulması, enkazların belirlenen enkaz sahalarına götürülmesi için gerekli denetimlerin sıklaştırılması vede kaçak enkaz getiren kişi ve firmaların cezalandırılması

herşey malatya için 27 Şubat 2024 14:29

Çok dogru bir haber olmakla birlikte eksik olan bilgilerde var.Yavuzselim mahallesi beydagı toki konutlarının altıda tam bir çöplük haline getirildi.defalarca yeşilyur vede büyük şehir belediyesi yetkili birimlerine yaptıgımız bütün müracatlar karşılıksız kaldı vede buranın tambir çöplük alanı olması için ugraşıldıgı kanaati oluşmaya başladı.sizlerden ricam bu bölgenin defotograflarını cekip habere eklemeniz gerekiyor.bahse konu araziyi böylelikle degersizleştirip bazı çevrelere verilmekmi isteniyor buda işin başka yüzü olabilrmi diyede düşünüyoruz.yoksa yapmış olduğumuz müracaatlardan malatyamızı yöneten sayın yöneticilerin haberdar edilmedilermi bilemiyoruz.Bu alana yakın site sakinleri olarak umuyoruzki seçimden önce buraya bir çözüm üretilir.

Bakmadan Geçme