TOGG Malatya'da

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG Malatya'ya geldi.

Türkiye'de üretilen elektrikli otomobil TOGG, Türkiye'nin pek çok noktasında görücüye çıkmaya başladı. Malatya'da ise bu anlamda farklı bir heyecan vardı. TOGG'un Anadolu Ateşi kırmızı renkli SUV modeli, ilk kez getirildiği Malatya'da vatandaşlarla buluştu. TOGG'u görmek isteyen binlerce vatandaş Malatya Park AVM'ye akın etti.

Yorumlar 8
Aspuzu44 09 Mayıs 2023 03:46

Bizim orda bi laf vardır ya ayranı yok içmeye tahteravanla gider ...... Aynen o hesap. Milletin evi barkı yıkılmış bunlar daha şov peşinde. Bizim millete Allah akıl fikir vere..

Alaattin 08 Mayıs 2023 10:41

Parçaların dışarıdan geldiğini söyleyen zavallı, sen nerden biliyorsun bunları, kaynağın ne, asıl siz insanların aklıyla dalga geçmeyin. Birşey biliyorsanız kaynağıyla paylaşın yoksa da duyduklariniz size kalsın..

Alaattin 08 Mayıs 2023 10:40

Tasarımın yabancı bir firma tarafından yapılması yerliligine ve milliligine halel getirmez, hem sen tasarladın da kabul mu etmediler..

misafir 08 Mayıs 2023 10:12

Aracın hangi ülke tarafından tasarlandığı malûm halen milli yerli kelimeleri kullanılıyor. Özellikle de seçime yakın bir dönemde aracın sürekli medyatik olması neye hizmet ettiğini gösteriyor. İnternet iyi ki varsın yoksa pininfarina italyan firmasını daha kimler bilmeyecekti.

Ahmet 08 Mayıs 2023 10:02

Bumu yerli ve milli motoru dahil çoğu parçaları dışardan. Aklımızla dalga geçmeyin.

Hasan cevap 07 Mayıs 2023 22:10

Senin zekan bunu anlamaya yetmez üstünde fazla düşünme sadece Togg'u al ve bin

Hasana Cevap 07 Mayıs 2023 20:34

Sen hangi marka aracın karayolu ile yürütülüp getirildiğini gördün, Bütün araçlar TIR üzerinde gelmiyor mu? Siz niye her şeye bir kulp arayonsunuz, mutlu olmamaya yemin mi ettiniz? Bir şeye sevenin Allah aşkına.

hasan 07 Mayıs 2023 18:24

çalışan, plakası olan araç neden çekici ile geliyor? insanın aklına farklı şeyler geliyor. zaten o ceo su olan vatandaşta çıkıyor her seferinde değişik değişik teslimat tarihleri veriyor. Bazen muhalefetin dediği yurtdışından getiriyorlar acaba doğrumu diye düşündürüyor insanı.

Bakmadan Geçme