Saygısızlık

AK Partili Çalık'tan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki, 'Kılıçdaroğlu iyice zıvanadan çıkmıştır' dedi.

Youtube Kanalı
Abone Ol

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kullandığı "sözde cumhurbaşkanı" ifadesine tepki göstererek, "Milletimizin oyuyla seçilen, 19 yıldır girdiği her seçimi kazanıp halkın teveccühüne mazhar olan bir lidere 'sözde Cumhurbaşkanı' demek saygısızlıktır, hadsizliktir, ciddi bir hazımsızlık ve mili iradeyi yok saymaktır, iyice zıvanadan çıkmaktır." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, Doğanşehir ilçesindeki esnaf ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Çalık, esnaf ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kullandığı "sözde cumhurbaşkanı" ifadesine tepki göstererek, şunları kaydetti: "Milletimizin oyuyla seçilen 19 yıldır girdiği her seçimi kazanıp halkın teveccühüne mazhar olan bir lidere 'sözde Cumhurbaşkanı' demek saygısızlıktır, hadsizliktir, ciddi bir hazımsızlık ve mili iradeyi yok saymaktır, iyice zıvanadan çıkmaktır. Milletimizden ve Cumhurbaşkanımızdan derhal özür dilemelidir. Kemal Bey, Amerikalılara sandığa saygı çağrısı yapar, milletimizin yüzde 52,5 oy oranıyla seçtiği Cumhurbaşkanımıza 'sözde Cumhurbaşkanı' der. Yine ABD'deki olayları 'sivil ayaklanma girişimi' olarak nitelendirir oysa daha ağır suçlar ve 1,4 milyar doğrudan maddi zarara neden olmuş ülkemizdeki Gezi olayları için 'demokratik eylemler' ifadesini kullanır. Kılıçdaroğlu'nun aslında bu ülkeyle sıkıntısı var, bu milletle sıkıntısı var. Fakat milletimiz yine sandıkta bu zihniyete gereken cevabı verecektir."

Yorumlar 3
Malatya 13 Ocak 2021 20:51

Az önceki yorumunun devamı keşke Kılıçdaroğlu böyle bir cümle kurmasaydı ama ABD başkanı tramp aptal olma dedi hiç bir TV kanalında tartışma konusu olmadı zarfı cebine koyup hop Amerika'ya gitti ama Kılıçdaroğlu söylenmemesi gereken bir cümle kullandı kıyamet koptu keşke söyemeseydi

Malatya lı 13 Ocak 2021 20:24

Ben bu habere haber diyip yorum bile yapmam ekonomi batmış köylü çiftçi bitmiş esnaf aylardır aç fatura ödüyemiyor aşı var yok belli değil sen bunları konuş gündem değiştirmeyin

orhan ince 12 Ocak 2021 14:52

bırakın bu chp akp atışmasınıda vatandaş perişan esnaf lar kapalı bir çin işi covid aşısını bile siftah yapılmadı aralığın 11 inde başlanacaktı ya bunları söyleyin zamlara bakın yaptığınız gelen emekli aylığına zam benim 120 tl .

Bakmadan Geçme