Yollar konforlu hale gelecek!

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, Yeşilyurt ilçesine bağlı Samanköy Mahallesi'nde bozulan yolların çalışmalar neticesinde güvenli ve konforlu hale geleceğini söyledi.

Yollar konforlu hale gelecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Samanköy Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar onarılıyor. Bu kapsamda yol çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, Samanköy Mahallesi’nde bozulan yolların çalışmalar neticesinde güvenli ve konforlu hale geleceğini ifade etti.

Yollar konforlu hale gelecek!
Bölgedeki çalışmalardan dolayı memnun olduklarını dile getiren Samanköy Mahalle Muhtarı İzzet Patlar,“Başkanımızdan ve ekiplerinden Allah razı olsun, alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yollarımız teker teker yapılıyor. Yapılan bu çalışmalarla vatandaşlarımız rahat bir ulaşım sağlayacak” dedi.

Yollar konforlu hale gelecek!

Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan tüm yaşam alanlarını geliştirmeye ve kalkındırmaya devam ettiklerini söyleyen Geçit ise şunları söyledi: “İlçemizin dört bir tarafındaki yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz demeden saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Samanköy mahallemizde gerçekleşen alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan ve yıpranan yollarımızı baştan aşağıya yenileyerek bölgenin ulaşım kalitesini daha iyi bir seviyeye çıkartacaklar. Vatandaşlarımızın evlerine, bağ ve bahçeleriyle birlikte merkeze ulaşımlarını daha rahat ve güvenli hale getirmek için ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar. Sahada büyük bir özveriyle ve gayretle çalışan mesai arkadaşlarımızın yanı sıra çalışmalarımızın planlı ve koordineli yürütülmesi noktasında desteklerini eksik etmeyen mahalle muhtarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bu tür yatırımlarla gerçeğe dönüştürürken, mahallelerimizin güzellikleri daha çok ortaya çıkaracak ve değerine değer katacak yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Daha modern ve daha yaşanabilir bir Yeşilyurt için ekibimizle birlikte sürekli sahadayız.”