Coşku Curling ile Taçlandı!

Türkiye Curling Federasyonu Malatya İl Temsilciliği tarafından organize edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Curling Turnuvası, Sümer Park'ta büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Coşku Curling ile Taçlandı!

45 sporcunun katılımıyla Sümer Park'ta düzenlenen turnuvada, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın talimatıyla tüm illerde organize edilen bu anlamlı turnuva, Malatya'da da büyük bir ilgiyle karşılandı. Türkiye Curling Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Şahaplıoğlu, yaptığı konuşmada her yıl 19 Mayıs'ta düzenlenecek olan bu geleneğin ilkini gerçekleştirmenin mutluluğunu dile getirdi. Antrenörlere, hakemlere, sporculara ve velilere desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Şahaplıoğlu, Malatya'yı ve branşı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirtti.

Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Coşku Curling ile Taçlandı!

Heyecanlı bir mücadeleye sahne olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Curling Turnuvası'nda dereceye giren sporculara kupa ve altın madalya takdim edildi. Hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle program sona erdi.