Yeni Malatyaspor'da istifa sesleri yükseliyor!

Yeni Malatyaspor taraftar grubu Derebeyleri,  kulüp başkanı Adil Gevrek'in, kulübün belirsizlik ortamından çıkması adına herhangi bir adım atmadığını ve transfer yasağını kaldırmak için çaba göstermediğini savunarak, Gevrek'in istifasını istedi.

Yeni Malatyaspor'da istifa sesleri yükseliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni Malatyaspor taraftarları, kulüp başkanı Adil Gevrek'e istifa çağrısında bulundu. Derebeyleri taraftar grubu tarafından yapılan açıklamada, "Yeni Malatyaspor'umuzun belirsizlik ortamından kurtulamamasından dolayı kulüp başkanı Adil Gevrek'e karşı olan güvenimiz kalmamıştır. Görevi devraldıkları günden bugüne kulübümüzün bulunduğu kaos ortamından çıkması adına herhangi bir adım atamayan kulüp başkanı Adil Gevrek bu yükü kaldıramayacağına kanaat getirmiş bulunmaktayız." ifadelerine yer verildi.

Sorunlar çözülmedi

Açıklamada, "Kulüp adına hiç bir sorunu, özellikle transfer yasağını kaldırmak adına herhangi bir adım dahi atmadığı için daha vahim duruma sürüklemektedir. Kendisinden takımı düzlüğe çıkarmalarını beklerken daha kötü duruma götüreceği kanaati tüm camiayı kapsamıştır. Adil Gevrek'in memleket için yapacağı en büyük hamle derhal istifa etmesidir!" denildi.