Değerli okurlar,
Bu sütunlarda okuduğunuz haber, düşünce ve fikri mülahazalarını bu fakir, "Bizim Zaviyeden" genel başlığı altında siz değerli okuyucularına sunmaktadır.
"Bizim Zaviyeden" kelimelerini bilmem açıklamaya ihtiyaç var mı?
Anlamayan varsa en kısa ifadesiyle "Benim Bakış Açımdan Değerlendirmelerim" anlamını içermektedir.
Anne Vatanım Malatya'da Net Haber'de yaklaşık altı yıldır sizlerle tek yönlü iç konuşmaları yapmakta bir anlamda da dertleşmekteyim.
Elli yıla yakındır yazı hayatının içerisindeyim.
Aktif gazetecilikte de 29 yılı geride bıraktım.
Yüz akıyla ve mutlulukla söyleyebilirim ki, 29 yıllık gazetecilik geçmişimde hiç "tekzip", günümüz Türkçesiyle "yalanlama" almadım.
Hayatın içinden derleyip toparladığım siyasi ve sosyal gözlemlerimi müktesebatım ölçüsünde değerlendirerek sizlere tüm samimiyetimle sunmaya çalışmaktayım.
Şu hususu üzülerek söylemeliyim ki, Malatya'nın toplumsal dokusu kültürel anlamda zifiri bir karanlığa gömülmüş durumda.
Rahmetli Mehmet Akif Ersoy'un bir şiirinde dile getirdiği gibi:
"Kimse farkında değil, anlaşılan, yaptığının / Kafalar tütsülü hülya ile gözler kızgın."
Toplumsal dokumuzun bozulmuşluğu her alanda kendini gösteriyor.
Depremin yerle bir ettiği Malatya'da yerel siyasilerimiz ve yöneticilerimiz sekiz aydır halâ havanda su dövmek ile meşguller.
Yerel yönetim tablomuza yansıyan görüntü, toplumsal yapımızın ibretlik bir fotoğrafından başkası değil...
Okudukları yazıları anlama güçlüğü çeken okuyucu yorumları:
Bir Akpartili 20 Eylül 2023 10:47
Sayın editör biz okuyucular bu yazarın özel hayatını daha ne kadar okuyacağız Hayatının hepsini öğrendik anasını babasını çocuklarını Hastalıklarını Yetmez mi
Malatyalı 13 Eylül 2023 09:47
Bir reklam ancak bu kadar mükemmel yapılırdı.
mahmut 13 Eylül 2023 08:39
köfteye para vermediniz heralde
Mahmut 123 06 Eylül 2023 18:01
Ekonomiyi batıran hükümetin yanlış politikaları.Üretim yapmayıp parayı betona yatırmış , bire yapılacak işi beşe yaptırmış. İsraf ve yolsuzluk almış başını gitmiş.Sanki bunları başkası yapmış gibi yine iktidar güzellemesi yapmış Vahdettin bey. Gerçekten yazık kendiniz saf olabilirsiniz bari okuyucuyu saf yerine koyma. Suçlu kan emici tiyneyetteki işadamları imiş.
---------------------------------------------------------------------------
Değerli yorumcu arkadaşlar,
İsminiz cisminiz nedir bilmiyorum. Mahlas veya müstear isim kullanıyorsunuz.
Belli ki, yazdıklarımızın sizlere şerhi gerekmekte...
Hiç yüksünmem yaparım, ancak gerçek isminizin ve adresinizin belli olması lazım gelir.
Benim mail adresim "[email protected]" buraya düşüncelerinizi yazarsanız sizleri ayrıntılı bir şekilde bilgilendiririm.