Yavuz, Yazıhan'da deprem konutlarını ve yatırımları inceledi
Malatya Valisi Seddar Yavuz, Yazıhan ilçesini ziyaret ederek muhtarlar toplantısına katıldı, yürütülen kamu yatırımlarını yerinde inceledi. Ziyaret kapsamında deprem konutları, tarihi yapı restorasyonları ve şehit ile gazi aileleri de ziyaret edildi.

Toplantının ardından Emniyet, Jandarma ve Tarım İl Müdürlükleri tarafından kadına yönelik şiddetin önlenmesi, siber suçlarla mücadele ve zirai don sonrası alınması gereken önlemler konusunda sunumlar yapıldı. Muhtarlar da tek tek söz alarak yaşadıkları sorunları dile getirdi.
Vali Yavuz, Fethiye Mahallesi’nde yapımı tamamlanan hafif çelik deprem konutlarında, Hasan Badırık Camii’nde yürütülen restorasyon çalışmalarında ve ilçenin çeşitli mahallelerinde devam eden kırsal konut inşaatlarında incelemelerde bulundu.