Resmi Gazete'de yayımlandı! Malatya'ya o isimler atandı

27 Ocak 2024 Tarihli ve 32442 Sayılı Resmî Gazete'de bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları yayımlandı. Yayımlanan karara göre, 20 ile vali yardımcısı, 127 ilçeye kaymakam atandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Malatya'ya o isimler atandı

Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre, Mehmet Kılıç, Malatya Doğanşehir Kaymakamı iken, Erzurum Pazaryolu Kaymakamlığına atandı. Kenan Eskin'in Malatya Vali Yardımcısı iken Çorum Vali Yardımcılığına ataması iptal edilmiştir.

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, 20 ile vali yardımcısı ve 127 ilçeye kaymakam atandı. 

23 Ağustos 2023 tarihli ve 2023/388 sayılı kararla, Kenan Eskin'in Malatya Vali Yardımcısı iken Çorum Vali Yardımcılığına ataması iptakl edilmiştir. Malatya Valilği Kaymakam Adayı Celal Güngör, Sinop Duragan kaymakamı olarak atanmıştır. Fikri Badioğlu, Afyonkarahisar Valiliği Kaymakam Adayı, Malatya Arapgir Kaymakamı olarak atanması kararlaştırılmıştır. 

Resmi Gazete'de yer alan diğer atama karakları için tıklayın....