Muhtarlarla hareket edilecek

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, Yeşilyurt'ta bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Geçit, 'Muhtarlarımızla beraber hareket ederek doğru, planlı ve güzel yatırımların altına hep birlikte imza atacağız' dedi.

Muhtarlarla hareket edilecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit,Yeşilyurt’ta bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Muhtarlarla hareket edilecek

İlçenin yeniden inşa edilmesinde muhtarların tecrübe ve deneyimlerinden yararlanılmasının önemine değinen Geçit, mahallelere yönelik yapılacak tüm çalışmalarda muhtarlar ile fikir alışverişinde bulunarak, ortak akılla hareket edeceklerini belirterek şunları söyledi: 

Muhtarlarla hareket edilecek

“İlçemizin hak ettiği güzel yatırımlara kavuşması için toplumun tüm kesimleriyle birlikte hareket etmeye özen gösteriyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını teker teker çözüme kavuşturmak içinde muhtarlarımızdan çok büyük destekler alıyoruz. Mahallelerimizin tüm sorunlarını ve çözüm yollarını bilen muhtarlarımız ile bu anlamda çok güçlü iletişime ve diyalog ortamına sahibiz. Muhtarlarımızla bir ve beraber hareket ederek doğru, planlı ve güzel yatırımlarına altına hep birlikte imza atacağız. Belediye olarak ilçemizi her alanda ileriye taşıyacak, mevcut sorunların çözümüne katkıda bulunacak hizmetleri karşılıklı iletişim, saygı ve sevgi ölçeğinde çözüme kavuşturacağız.

Muhtarlarla hareket edilecek

Bizlerin görevi her mahalleye ihtiyaçlar doğrultusunda eşit hizmet götürmektir. Bu doğrultuda mahallelerde ‘gözümüz ve kulağımız olan’ muhtarlarımızın talep ve çözüm önerileri bizim için kıymetlidir. Toplantılarımıza katılarak fikir ve önerilerini bizimle paylaşan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. El ele vererek güzel ilçemizi en iyi yerlere taşıyacağız. ”