MOTAŞ Duyurdu! Malatya'da ücretsiz otobüs seferleri başlıyor…
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ), 17-21 Temmuz tarihleri arasında 28. Malatya Kayısı Festivali ve Fuarı süresince vatandaşların fuar alanına ulaşabilmesi için ücretsiz otobüs ve ring seferleri düzenleyeceğini duyurdu.
MOTAŞ, 17-21 Temmuz tarihleri arasında festival boyunca Eski Belediye Meydanı önünden her gün saat 10.00 ile 19.00 arasında her saat başı ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştirilecek.
Ayrıca fuar alanına vatandaşların ulaşabilmesi için Çevre Yolu Fuar Girişi durağı ile fuar alanı arasında ücretsiz ring seferi yapacak bir otobüs de hizmet verecek.
Peki trambüsler seferleri ücretsiz mi?
MOTAŞ, trambüs araçlarının festival kapsamında ücretsiz olmayacağını da duyurdu. Açıklamada, trambüslerin rutin toplu taşıma seferlerine devam edeceği ve mevcut tarifeye göre ücretli olarak hizmet vermeyi sürdüreceği belirtildi.
Bakmadan Geçme