Malatya Trafiğine Çözüm 4 Kavşak Bir Bisiklet Yolu!    

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Malatya'nın trafiğini rahatlatmak amacıyla planlanan 4 büyük kavşak projesinin önümüzdeki günlerde başlayacağını duyurdu.

Malatya Trafiğine Çözüm  4 Kavşak Bir Bisiklet Yolu!    
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya'nın trafik yükünü hafifletmek için 4 kavşak ve 8 kilometrelik bisiklet yolu yapılacak. AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ve Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile görüşerek Malatya'nın trafik sorununa çözüm olacak projeleri ele aldı.

Malatya Trafiğine Çözüm 4 Kavşak ve Bisiklet Yolu!    

Görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan Babacan,  "Karayolları Genel Müdürümüz Ahmet Gülşen ve Bölge Müdürümüz Yusuf Güneş ile bir kez daha bir araya geldik. Bayramdan hemen sonra, mevcut çevre yolunun tamamen yenilenmesi çalışmaları başlayacak. Bu çalışmalar, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilecek. Ayrıca, Büyükşehir Belediyemizin talebi doğrultusunda, şehrin trafiğini rahatlatmak için 1. ve 2. OSB dönemeçlerinde batı tarafında 2 kavşak, Araştırma Hastanesi ve Sincik bağlantı yolu dönemeçlerinde ise doğu tarafında 2 kavşak planlanmıştır. Ayrıca, mevcut çevre yolunda Üniversite'den Çöşnük'e doğru olan güzergahta 8 km'lik bir bisiklet yolunun yapımına başlanacaktır" şeklinde konuştu.