Malatya'nın Bekleyişi Sona Eriyor: Hızlı Tren Projesi Son Aşamada!
Ak Parti Kale 8. Olağan Kongresinde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya'nın Narlı üzerinden Akdeniz'e ulaşmasını sağlayacak olan hızlı demir yolu projesinin fizibilite çalışmaları tamamlandığını, projenin yatırım programına alınması için yoğun çaba sarf ettiklerini duyurdu.

Bakan Uraloğlu, deprem bölgesine verilen önceliklerin ardından, Malatya hızlı tren projesi de öncelikli hale getirdiklerini belirtti.
Daha yatırım programına dahi almamışsın. Günü kurtarma peşindesin. Malatya batıda bir il olsaydı 5 yıl önce YHT gelmişti. Batı illerine bol keseden, kaymak gibi yollar yapın, bu tarafa geldi mi yatırım için çaba sarfediyoruz. Hadi ordan. Doğuya hizmet vermiyorsunuz. Yemeyin bizi.
Bizim istediğimiz Hızlı Tren değil, bizim istediğimiz Yüksek Hızlı Tren (YHT)
Bakmadan Geçme





