• Haberler
  • Siyaset
  • Resmi Gazete'de Yayımlandı: Malatya'da Bir Kişinin Mal Varlığı Donduruldu

Resmi Gazete'de Yayımlandı: Malatya'da Bir Kişinin Mal Varlığı Donduruldu

Hazine ve Maliye Bakanlığının 'Malvarlığının Dondurulması Kararı' Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararla birlikte bazı gerçek ve tüzel kişilerin Türkiye'deki mal varlıkları dondurulurken, listede Malatya'dan da bir kişinin yer aldı.

Haberin Özeti

  • Hazine ve Maliye Bakanlığının 14 Temmuz 2026 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararıyla terör bağlantılı bazı kişi ve kuruluşların mal varlıkları donduruldu.
  • Bakan Mehmet Şimşek ve İçişleri Bakanı imzalı kararla, terör örgütleriyle bağlantılı 6 gerçek ve 3 tüzel kişinin mal varlığı donduruldu.
  • Malvarlığı dondurulan 6 gerçek kişiden biri, Malatya Akçadağ doğumlu Zeliha Koyupinar olarak Resmi Gazete'de açıklandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile İçişleri Bakanı'nın imzasını taşıyan 14 Temmuz 2026 tarihli Resmi Gazete’de çok önemli bir karar yayımlandı. Kararla birlikte; terör örgütleriyle bağlantılı olduğu değerlendirilen bazı kişi ve kuruluşların Türkiye'deki mal varlıkları donduruldu. Bu kapsamda, 6 gerçek kişi ile 3 tüzel kişi ve kuruluşun mal varlıklarına yönelik dondurma kararı alındı.

Malatyalı Bir Kişinin Malvarlığı Donduruldu

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla malvarlığına el konulan 6 kişinin arasında bir Malatyalı isim de bulunuyor. Karara göre, Malatya’nın Akçadağ ilçesinde doğan Zeliha Koyupinar’ın mal varlığı donduruldu.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme