Malatya'da Trafik Güvenliği İçin Yeni Adım: Traktörlere Reflektör!

Vali Ersin Yazıcı, traktörlerin karıştığı trafik kazalarını azaltmak ve güvenli bir trafik akışı sağlamak amacıyla traktör sürücülerine reflektör dağıttı. Programda İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve traktör kullanıcıları da yer aldı.

Malatya'da Trafik Güvenliği İçin Yeni Adım: Traktörlere Reflektör!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Ersin Yazıcı, traktörlerin karıştığı trafik kazalarını azaltmak ve güvenli bir trafik akışı sağlamak amacıyla traktör sürücülerine reflektör dağıtımı gerçekleştirdi. İnönü Üniversitesi Uygulama noktasında düzenlenen programa İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve traktör kullanıcıları katıldı.

Malatya'da Trafik Güvenliği İçin Yeni Adım: Traktörlere Reflektör!

Vali Yazıcı, üreten çiftçilere emeklerinden dolayı teşekkür ederek, "Emniyet Müdürlüğü organizesinde çiftçilerimize uyarıcı olması için reflektörlerini taktık. İlimizde 30 bin 861 traktör bulunuyor ve 2020 yılından bu yana 91 traktör trafik kazasına karışmıştır. Ne yazık ki son 3-4 yılda 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve 166 vatandaşımız yaralanmıştır. Çiftçilerimizin traktörlerini trafik kurallarına uygun kullanmaları temel beklentimizdir. Trafikte güvenli bir şekilde seyretmeleri için reflektörleri hediye ettik. Çiftçilerimizin yolları kazasız, belasız kullanmalarını ve bol, bereketli bir hasat mevsimi geçirmelerini diliyorum. İl Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı bu güzel çalışmaları tebrik ediyor, emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Trafik güvenliği konusunda bilgiler verilmesinin ardından Vali Yazıcı birkaç reflektörü bizzat montelerken, diğer traktör sürücülerine de reflektörleri teslim ederek dağıtımı sona erdirdi.