Malatya'da su krizi: MASKİ Patlağı 3 Gündür Bulamadı
Malatya'nın Battalgazi ilçesi Göztepe ve Tandoğan mahalleleri susuzlukla boğuşuyor. Mahalle sakinleri, 40 dereceyi aşan sıcaklıkta musluklarından tek damla su akmadığını belirtiyor. MASKİ'ye ulaşamayan vatandaşlar isyan etti: 'Su yok, muhatap yok' ifadesini kullandılar.
Bir diğer mahalle sakini ise, “MASKİ insanları mağdur etmekten vazgeçmiyor. Her gün 5-8 saatlik kesinti yaşıyoruz. Son üç gündür ise tek damla bile akmadı. Bizi İSKİ’ye yönlendiriyorlar, dalga geçer gibi! Belediye olmak sadece bina dikmekle olmaz, halkın temel ihtiyacını karşılayamıyorsan o koltukta niye oturuyorsun?” ifadesini kullandı.
Göreve geldiğinden bu yana hızlı çözümle sorunlara müdahale ettiklerini dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in de bu kriz karşısında sessiz kalması dikkat çekiyor.
YALAN YALAN YALAAAAN
MALATYADA MASKİ KADAR REZİL Bİ KURUM VARMI ÇEŞMLERDEN ÇAMUR AKIYOR
Bakmadan Geçme