Malatya'da siyasilere çağrı: Kime hizmet ediyorsunuz?
Malatya Ortak Değerler Platformu, kentte 4-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Kültür Yolu Festivali'ne sert tepki gösterdi. Platform sözcüsü Mehmet Emin Doğaner, Gazze ve Doğu Türkistan'daki zulme dikkat çekerek, on gün sürecek eğlencelerin insani ve ahlaki değerlerle bağdaşmadığını vurguladı.
Festivali Kınıyoruz
Yetkilileri sorumluluklarını hatırlamaya davet eden Doğaner, “Gazze ve Doğu Türkistan başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde zulüm zirveye çıkmışken, bu festivalin yapılmasını insani ve ahlaki bulmuyoruz. Kültürümüz, medeniyetimiz ve insanlığımız adına bu festivali en güçlü şekilde kınıyor ve protesto ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Merve Kılavuz
Bir atım nefesiniz kalmış kınama yapıyorlar. Bir km yol yürümeseniz gençlerin suçu ne. çıkmış kınama yapıyorlar. Önce kendinize kına yapın pamuk cebinizde olsun
Bakmadan Geçme