MHP kardeşlik sloganıyla Malatya'da kongreye gidiyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı, 15. Olağan Kongresi'ni 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirecek. İl Başkanı Turgay Şengönül, kongreye dava arkadaşlarını ve tüm Malatyalıları davet etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’nın 15. Olağan Kongresi için hazırlıklar sürüyor. Kongre, 6 Eylül 2026 Pazar günü saat 13.00’te Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
MHP Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kongreye ilişkin davette bulundu. Şengönül paylaşımında, “Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığımızın 15. Olağan Kongresine tüm dava arkadaşlarımızı ve kıymetli hemşehrilerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kongrenin sloganını ise “Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda” olarak açıklayan Şengönül, tüm partilileri ve Malatyalıları kongrede birlik ve beraberliğe güç katmaya davet etti.
Kongre nerede ve ne zaman yapılacak
MHP Malatya İl Başkanlığı’nın 15. Olağan Kongresi, 6 Eylül Pazar günü saat 13.00’te Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.
Bakmadan Geçme