Malatya'da Korna Çalmak Yasak..!

Vali Ersin Yazıcı, 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilere yönelik bir mesaj yayınladı. Yazıcı, 'Korna çalmamaya, inşaat çalışmalarını durdurmaya özen gösterelim. Öğrencilerimizin başarılarını olumlu yönde etkileyecek olan bu tedbirlere hep birlikte uyalım' dedi.

Malatya'da Korna Çalmak Yasak..!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Ersin Yazıcı, deprem sonrası zorlu bir yıl geçiren öğrencilerin bu sınavda tüm emeklerini en iyi şekilde sergileyeceklerine olan inancını dile getirdi. Ayrıca, sınav günü sessizliğin sağlanması için vatandaşlardan destek istedi.

Vali Yazıcı'dan YKS Öncesi Öğrencilere Destek Mesajı

Vali Ersin Yazıcı, 8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak YKS sınavı öncesinde yayınladığı mesajda, öğrencilerin sınav sürecinde kaygı ve stresten uzak durmaları gerektiğini vurguladı. Yazıcı, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen sınavda başarıyla yer alacaklarına inanıyorum" dedi.

"Öğrencilerimizin Yanındayız"

Vali Ersin Yazıcı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi yaptığı açıklamada, sınava girecek öğrenciler için başarı dileklerini iletti. Yazıcı, sınavın gençlerin eğitim hayatındaki önemini vurgulayarak, "Bu sınav, öğrencilerimizin uzun süredir hazırladıkları bilgi ve birikimlerini ortaya koyacakları önemli bir dönüm noktasıdır" dedi.

Malatya'da Yarın Korna Çalmak Yasak..!

"Deprem Sonrası Zorlukları Aştınız"

Yazıcı, depremle geçen bir yılın ardından, öğrencilerin büyük bir özveri ve gayretle hazırlandıklarını ifade ederek, "Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, inanıyorum ki bu sınavda en güzel şekilde performans sergileyerek hayal ettiğiniz üniversitelere yerleşeceksiniz" şeklinde konuştu.

"Kaygı ve Stresten Uzak Durun"

Vali Yazıcı, sınav anında kaygı ve stresten uzak durmanın başarının anahtarı olduğunu belirtti. "Öğrencilerimizin, sınavda sakin ve odaklanmış bir şekilde sorulara yaklaşmaları, hak ettikleri başarıya ulaşmalarını sağlayacaktır" dedi.

Vatandaşlara Sessizlik Çağrısı

Yazıcı, sınav günlerinde sessizliğin sağlanması için vatandaşlardan da destek istedi. "8 Haziran Cumartesi TYT ve 9 Haziran Pazar günü AYT sınavlarının yapılacağı tüm yerleşim birimlerinde, gürültü oluşturabilecek durumlardan kaçınmanızı rica ediyorum. Korna çalmamaya, inşaat çalışmalarını durdurmaya özen gösterelim. Öğrencilerimizin başarılarını olumlu yönde etkileyecek olan bu tedbirlere hep birlikte uyalım" dedi.

"Başarıda Emeği Olan Herkese Teşekkürler"

Vali Yazıcı, mesajının sonunda, öğrencilere destek veren ailelere ve öğretmenlere teşekkürlerini sundu. "Bu vesileyle, öğrencilerimizin başarısı için büyük emek harcayan başta velilerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize ve görevli personelimize üstün başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.