Malatya'da gece ve gündüz karıştı!

6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da, bazı cadde ve sokaklarda gece yanmayan sokak lambaları gündüz yanmaya başladı. Yıkım çalışmalarının devam ettiği kentte, cadde ve sokakların karanlıkta kalması ise çeşitli tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Bu durumdan şikâyetçi olan bir vatandaş, 'Gece şehri karanlığa gömen Fırat EDAŞ,  gündüz sokak lambalarını yakıyor 'dedi.

Malatya'da gece ve gündüz karıştı!

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da, depremlerin ardından sokak lambalarının yanmaması nedeniyle kent karanlığa bürünmüştü. Daha sonra elektriğin verilmesiyle sokaklar tekrar aydınlanmaya başladı ancak otobüs duraklarının yoğun olduğu Battalgazi ilçesinde bulunan Akpınar Caddesi ve Yeşilyurt’ta bulunan İnönü Mahallesi aydınlığa kavuşmuş değil. Ağır hasarlı binaların bulunduğu caddede ve sokaklarda lambaların yanmaması vatandaşlara korku yaşatırken, çeşitli tehlikeleri de beraberinde getiriyor. 

Gece ve gündüz karıştı

Sokak lambalarının gece yanmayıp gündüz yanmasına tepki gösteren bir vatandaş, “Gece şehri karanlığa gömen Fırat EDAŞ,  gündüz sokak lambalarını yakıyor. Buna çözüm bulunsun. Yazık günah bu kadar israfa. Karanlıktan dolayı düşme tehlikesi yaşıyoruz. Yetkililerden en azından bir lambanın olduğu aydınlatma direğini hayata geçirmelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.