Malatya'da Birlik ve Beraberlik Ruhu Sporla Güçleniyor!

Malatya Battalgazi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, kentte yaşayan kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla Arslantepe Voleybol Turnuvası düzenleniyor.

Malatya'da Birlik ve Beraberlik Ruhu Sporla Güçleniyor!

Battalgazi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Arslantepe Voleybol Turnuvası'nın, sportif faaliyetleri teşvik etmek ve motivasyonu artırmak amacıyla organize edileceği belirtildi. Açıklamada, turnuvanın Battalgazi ilçesinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları ve halk arasında iletişim, işbirliği ve paylaşım duygularını geliştirmeyi hedeflediği vurgulandı. Bu bağlamda, boş zamanları sportif faaliyetlere yönlendirerek katılımcıların motivasyonlarının artırılmasının amaçlandığı ifade edildi.

Turnuvaya katılmak isteyenler, 24-28 Mayıs 2024 tarihleri arasında turnuva şartnamesinde belirtilen evraklarla birlikte Battalgazi İlçe Müdürlüğü'ne veya Battalgazi Spor Kompleksi'ne başvuruda bulunabilecekler. Her kurum, dilediği kadar takım ile turnuvaya katılım sağlayabilecek.