Kırmızı Et Neden Bu Kadar Pahalı? Yanıtı Şaşırtacak!
Kırmızı et fiyatları cep yakmaya devam ediyor. Ucuza kesilen etler, kasap ve marketlere ulaştığında 2 katına satılıyor. Peki, fiyatlar arasında neden dengesizlik oluşuyor? İşte cevabı…

Sofraların unutmaya başladığı kırmızı ete ulaşmak ise daha da zorlaştı. Üreticiden kasaba uzanan süreçte yaşanan aşırı fiyat artışları, sofralardaki et tüketimini önemli ölçüde azalttı. Bu durum, vatandaşların büyük tepkisini çekti.
Üretim olmayan yerde yüksek fiyat normal emekli haricinde herkes etobur bi emekli otobur ithal etmeyle et ucuza yenmez üretim adam gibi teşvik edilecek önemli işlere pesmente idareciler gelirse hiç birşey üretilmez
Malatya da kabzımal mı var Malatya da aracılık yapan mı var bir mal sahibi var birde MALET MALET de her kasabın kiralık deposu var kendi imkanları ile veya MALET araçları ile dağıtım yapılıyor. Ne kadar masraf oluyorki MİLLET i bu kadar çarpıyorsunuz
Maliyeti bahane etmek koca bir yalan. Aç gözlülük ve tembellik. Az çalışayım çok kazanayım. Bugün Avrupa'da kıyma 350 TL, buna karşılık mazot 70 TL . E onlar tarımda mazot kullanmıyor mu. Tesvik onlar olmasada bizdede var. Sorun bence ahlaki. Onlar müslüman
Bakmadan Geçme




