Hayırlı olsun

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına atanan Hakan Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kiraz, Malatya'nın önemli problemleri, sorunları ve geciken birçok hizmetinin olduğunu belirterek, Millet İttifakı ortaklarıyla birlikte Malatya'daki sorunlarla yakından ilgileneceklerini söyledi.

Hayırlı olsun

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Yeşilyurt İlçe Başkanı Hüseyin Mete, il ve ilçe yönetim kurulu ile İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına yeni atanan İl Başkanı Hakan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette konuşan Kiraz, Yılmaz’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. 6 siyasi partinin genel başkanının tarihi bir görüşme yaptığını anımsatan Kiraz, “Yaklaşık 6 aydır süren, önemli bir çalışma vardı. Çalışmalar neticesinde netleşen maddeler genel başkanımız tarafından da imzalandı. Tabii bu ülkemiz için büyük bir önem ifade ediyor. Farklı düşünen belki de bugüne kadar bir araya gelmesi tahmin bile edilemeyen ama ezberleri bozan büyük bir buluşma oldu. Gençlerimize, gelecek nesillerimize umut olabilecek önemli adımlar atıldı. Buradaki en önemli hedef ve amaç bir sistem değişikliğidir. Çünkü mevcut sistemden dolayı önemli bir rahatsızlığımız var. Hem ekonomiye hem dış politikaya hem eğitimimizi hem de kardeşliğimizi baltalayan önemli problemler yarattığını düşünüyoruz. Önümüzdeki dönemde demokrasinin temel taşlarının oturduğu, gerçek anlamda demokrasinin işlediği, tek kişinin bütün kararlarda söz sahibi olmadığı, yasama, yürütme, yargı erklerinin daha güçlü şekilde işlediği bir anlayışı yerleştirmek için bu çaba sarf ediliyor. Önümüzdeki süreçte Millet İttifakı’nın bu gücünü yerele de taşıyacağımıza yürekten inanıyoruz. Malatya’mızın da önemli problemleri, sorunları ve geciken birçok hizmeti var. O nedenle önümüzdeki dönelerde Millet İttifakı ortaklarımızla Malatya’daki sorunlarla yakından ilgileneceğiz” dedi.

Fiyatlar aldı başını gitti

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yılmaz, ülkemizin ekonomik buhrandan geçtiğini ifade ederek, “Dolar, petrol, altın elektrik fiyatları aldı başını gitti. Millet İttifakı paydaşlarımız ve genel başkanlarımız bu sorunlar nedeniyle bir araya geldiler. Zannediyorum 101 tane madde üzerinde anlaşma sağlandı. Mevcut iktidar vatandaşın canını yaktı, inşallah bu sıkıntılar Millet İttifakı’nın sunduğu çözümlerle son bulacağını düşünüyorum. Genelde nasıl ki 6 siyasi parti başkanımız ülkenin menfaatleri için anlaştılarsa, bizlerde yerelde liderlerimizin bize tarif ettiği şekilde ülkemiz siyasetine ve yerel siyasete katkıda bulunacağız” diye konuştu.