'Hangi sözü verdiysek hepsini yerine getirdik'

AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurullarıyla bir araya gelen Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, '2019 yılında göreve geldiğimizde hangi sözü verdiysek bugün itibariyle bu vaatlerin hepsini yerine getirdik' dedi.

'Hangi sözü verdiysek hepsini yerine getirdik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Barguzu Sosyal Tesisinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurullarıyla istişare ve değerlendirme toplantısında buluştu.Yeşilyurt’a istişareye dayalı, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla  hizmet ettiklerini ifade  eden Çınar, “ Tevazu ve samimiyeti kendine şiar edinmiş; milleti ve memleketi için fedakârca çalışan AK Partimizin tüm kademelerinde görev alan dava arkadaşlarımıza bugüne kadar ki destekleri ve gayretleri için öncelikle teşekkür ediyorum. AK Parti Teşkilatlarımız, tüm kademeleriyle fedakârca hizmet üretmeyi, şehirleri ve ülkemizi daha ileriye taşımayı merkezine almıştır. Hepimizin ortak bir davası var, o da milletimize hizmettir. Bizler de bu düsturla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığımız, Kadın ve Gençlik Kollarımızla birlikte yol yürüyüp, ortak davamız olan milletimize hizmet etme sevdamızı her zaman ön planda tutuyoruz. Hepimizin tek amacı var o da şehrimizi ve ilçemizi daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırmak, geleceğe daha umutla ve güvenle bakmak, gelecek nesillere temelinde birlik ve beraberlik olan güçlü eserleri ve yatırım alanlarını emanet etmektir. Bugüne kadar bunları başardık, bundan sonrada aynı anlayış doğrultusunda çalışarak hayallerimize ve hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız” şeklinde konuştu.

'Hangi sözü verdiysek hepsini yerine getirdik'

2019 yılında göreve geldiğinden beri söz verdikleri bütün vaatleri yerine getirdiklerini vurgulayan Çınar, şunları kaydetti: “Sahada büyük bir özveri ve gayretle çalışan teşkilatımızın kıymetli mensuplarının hiçbir karşılık beklemeden sadece dua almak adına ortaya koyduğu bu eşsiz mücadele, bizim sahadaki elimizi güçlendiriyor, işlerimizin daha güzel ve verimli bir şekilde hemşehrilerimize ulaşmasına imkan tanıyor ve sonuçta kaliteli hizmetlerin artmasına vesile oluyor.2019 yılında göreve geldiğimizde hangi sözü verdiysek bugün itibariyle bu vaatlerin hepsini yerine getirdik.”

'Hangi sözü verdiysek hepsini yerine getirdik'

Yeşilyurt’ta yüzün üzerinde esere imza attıklarını dile getiren Çınar, şunları söyledi:  “Toplam maliyeti 1 milyar 794 milyon 181 Bin TL’ olan 100’ün üzerinde eserin altına birlikte imza attık. Ancak durmak asla yok hep birlikte milletimizin refahı, huzuru ve sağlığı için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılına yakışan eserlerle Yeşilyurt’u daha güzel, daha modern ve yaşam standartı yüksek bir ilçe hüviyetine ulaştıracağız. AK Belediyeciliğin yüklediği misyon doğrultusunda ben değil, biz anlayışıyla birlikte çalışıyoruz, ortak aklı her zamanda ön planda tutuyoruz, bu şekilde çalışma şeklide bizi başarılı kılıyor. Rutin belediye çalışmalarının dışında insan odaklı hizmet anlayışıyla her bir hemşehrimizin yüreğine dokunmanın gayretindeyiz. Hemşehrilerimizle birlikte yönetim anlayışıyla istişareye dayalı, katılımcı ve şeffaf bir yönetim sergiliyoruz. Bizim için önemli olan gönül kazanmaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya, hizmet üretmeye ve her zaman hemşehrilerimizin faydasına, değerlerimizin yolunda yürümeye devam edeceğiz. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz tüm projelerimiz ekip çalışmasının ürünüdür. Teşkilatımız, muhtarlarımız, belediye meclis üyelerimiz, encümen üyelerimiz, komisyonlarımız, başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz, personelimizle birlikte milletimize hizmet yolunda dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte yönetim anlayışı ile projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz.”

'Hangi sözü verdiysek hepsini yerine getirdik'