Gruplar belli oldu

TFF 3. Lig'de gruplar belli oldu. Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekilen kuraların ardından, TFF 3. Lig'de 3 grupta mücadele edecek olan ekipler belirlendi. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 2. Grupta mücadele edecek.

Gruplar belli oldu

TFF 3. Lig kuraları çekildi. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen kura çekiminde, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın ve kulüp temsilcileri hazır bulundu. 55 takımın mücadele edeceği 3. Lig’de 2. Grup’ta 19 takım, 1. ve 3. Grup’ta ise 18 takım yer alacak. 4-5 Eylül’de başlayacak olan ilk yarı, 19 Aralık’ta bitecek. Ancak 19 takımın yer aldığı 2. Grup’taki ilk yarı maçları, 26 Aralık’ta tamamlanacak. 16 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarı ise 30 Nisan’da tamamlanacak, ardından da Play-Off karşılaşmaları oynanacak. Ligde 6, 12, 22, 27 ve 32. hafta karşılaşmaları hafta içerisinde oynanacak. Grupların belirlenmesi öncesinde, her takımın, her takımla karşılaşabilmesi adına, aynı şehir ve bölgede yer alan takımlar torbalara ayrıldı ve bu takımların farklı gruplarda yer alması sağlandı.

Yüzde 50’lik taraftarla başlamak istiyoruz

Toplantıda açıklamalarda bulunun TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, görev alan tüm başkan ve yöneticilere başarılar dilerken, “Geçen sezon zor da olsa, ligleri tamamladık. Üst lige çıkan kulüpleri tebrik ediyorum. Kulüplerin pandemi nedeniyle takımını sahaya süremediği dönemler oldu. Bazen maçları ertelediğimiz zamanlar oldu, bazen de farklı çözümler üreterek yola devam ettik. Yeni sezon yeni heyecan. Ankara’da genel kurulda fikstürü çekerek yol haritamızı belirleyeceğiz. Herkes taraftar özlemi çekiyor. Önümüzdeki sezon yüzde 50’lik taraftar limitiyle başlatmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu. Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un mücadele edeceği 2 gruptaki takımlar şu şekilde:

3. LİG 2. GRUP

52 Orduspor, 68 Aksaray Belediyespor, 76 Iğdır Belediyespor, Alanya Kestelspor, Altındağspor, Bayrampaşaspor, Çarşambaspor, Darıca Gençlerbirliği, Düzcespor, Elazığ Karakoçan FK, Hacettepespor, Halide Edip Adıvar, İskenderunspor, Kızılcabölükspor, Kuşadasıspor, Malatya Yeşilyurt, Siirt İl Özel İdare, Şile Yızdızspor ve Yomraspor.