Etinizi dinlendirmeden sofraya koymayın| Rigor Mortis'e karşı 24 saat kuralı!
Kurban Bayramı'nda artan kırmızı et tüketiminin sindirim sistemi problemleri ve kalp-damar hastalıklarına yol açabileceğine dikkat çeken Diyetisyen Işınsu Kendirlioğlu, bayram süresince sağlığın korunması için önemli beslenme önerilerinde bulundu.
Bayramda gazlı içecek yerine ayran, kefir, maden suyu veya ev yapımı kompostoların tercih edilmesi gerektiğini ifade eden Kendirlioğlu, günlük en az 2-2,5 litre su tüketilmesi gerektiğini belirtti.
-
kurban bayramı
-
sağlıklı yaşam
-
ışınsu kendirlioğlu
-
malatya
-
malatya haber
-
malatya net haber
-
malatya son dakika
-
Rigor Mortis
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Malatya'da hafızlık akademisinin temelleri atıldı
Kayısı bahçelerinde yeni dönem: Parsel parsel uygulanacak!
Malatya’da trafik yükü artıyor: 30 günde yüzlercesi eklendi!
Malatya'da alacak verecek kavgası kanlı bitti: 2 yaralı
Malatya Valiliği Tarih Vererek Uyardı: Başvurmayan Alamayacak
Malatya’da Yerli Malı Haftası kabusa döndü: 10 öğrenci hastanelik oldu