Etinizi dinlendirmeden sofraya koymayın| Rigor Mortis'e karşı 24 saat kuralı!
Kurban Bayramı'nda artan kırmızı et tüketiminin sindirim sistemi problemleri ve kalp-damar hastalıklarına yol açabileceğine dikkat çeken Diyetisyen Işınsu Kendirlioğlu, bayram süresince sağlığın korunması için önemli beslenme önerilerinde bulundu.

Kurban Bayramı’nda artan et tüketimi nedeniyle dengeli ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını sürdürmek büyük önem taşıyor. Malatyanethaber.com’a özel açıklamalarda bulunan Diyetisyen Işınsu Kendirlioğlu, bayram süresince et, tatlı ve sıvı tüketimine dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, özellikle kronik hastalığı olan bireyler için öğün planlaması konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.