Erken seçim kaçınılmaz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, erken seçimin Türkiye için kaçınılmaz olduğunu söyledi. Ağbaba, 'Hem dış politika, hem ekonomi, hem de sosyal hayatta yaşadığımız çöküntü artık önlenemez durumda. Türkiye savruluyor ve yönetemiyorlar' dedi.

Erken seçim kaçınılmaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte İyi Parti Malatya İl başkanlığına ziyaret etti. Ziyarette erken seçim ile ilgili konuşan Ağbaba, erken seçimin Türkiye için kaçınılmaz olduğunu söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.  CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, Türkiye'nin 80-90'lı yılları arar duruma geldiğini belirtti. 

Erken seçim şart

Erken seçim tartışmalarıyla ilgili olarak Ağababa, erken seçimin kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak, "Erken seçim Türkiye için bir ihtiyaç oldu. Hem dış politika, hem ekonomi, hem de sosyal hayatta yaşadığımız çöküntü artık önlenemez durumda. Türkiye savruluyor ve yönetemiyorlar. Türkiye'nin yönetimi bir mafya organizasyonuna dönüşmüş durumda. Devletin içerisinden eğer hukuku çekip alırsanız o organizasyon mafya organizasyonuna dönüşür. Türkiye'de hukuk askıya alınmış durumda. Türkiye'de yargı bağımsız değil. Derhal bir seçim yapılması gerekiyor. Şuanda milli gelirimiz 8 bin seviyesinde. İşsizlik pik yapmış durumda. Hala seçimden kaçıyorlar. Cumhur İttifakı Gittiğini Görüyor. Seçim artık Türkiye'nin kurtuluşu" şeklinde konuştu.