Elazığspor-Yeşilyurtspor: 2-2 Dostluk kazandı
Elazığspor ile Malatya Yeşilyurtspor dostluk maçında karşı karşıya geldi. Elazı'da oynanan karşılaşma 2-2 eşitlikle tamamlandı.
Haberin Özeti
- • Elazığspor ile Malatya Yeşilyurtspor arasında Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanan sezon öncesi dostluk maçı 2-2 eşitlikle sona erdi.
- • Malatya Yeşilyurtspor, karşılaşmanın 1. dakikasında Ahmet Yağız Mengi ve 7. dakikasında Koray Uzun'un golleriyle 2-0 öne geçti.
- • Elazığspor, ilk yarı sonunda Kemal Rüzgar'ın ve uzatma dakikalarında Esat Buğa'nın golleriyle skoru 2-2'ye getirerek beraberliği yakaladı.
2026-2027 sezonunda Nesine 2. Lig’de mücadele edecek olan Elazığspor ile Nesine 3. Lig’de mücadele edecek olan Malatya Yeşilyurtspor sezon öncesi dostluk maçında karşı karşıya geldi. Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşma 2-2 eşitlikle tamamlandı.
Malatya temsilcisi mücadeleye oldukça hızlı başladı. Karşılaşmanın henüz 1. dakikasında Ahmet Yağız Mengi ile sarı kırmızılı ekip 1-0 öne geçti.
Karşılaşmanın 7. Dakikasında Malatya ekibi Koray Uzun’un golüyle farkı ikiye çıkardı.
Elazığspor ise ilk yarının sonlarına doğru Kemal Rüzgar’ın kaydettiği golle farkı bire indirdi ve skor 2-1’e geldi.
Mücadelenin ikinci yarısında beraberlik golü için baskısını artıran Elazığspor, aradığı golü uzatma dakikalarında buldu. Esat Buğa’nın kaydettiği golle skor 2-2’ye geldi.
Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca mücadele 2-2’lik eşitlikle tamamlandı.
Bakmadan Geçme